2012. október 22., hétfő

Etetőszék új ruhában

Sajnos ő az a darab, amiről már nem tudom, hogy hova tettem az "előtte" képet. De sejthető, hogy ha csak annyit mondok, sötétbarna, vöröses árnyalattal, vastagon lakkozva, mindenki tudni fogja, mire gondolok.

A végeredmény viszont pontosan illeni fog a koncepciómba.
Terveztem varrni bele ülőpárnát, és majd valamit biztosan ki is találok, de szigorúan olyat, ami mosható. Ráadásul könnyen mosható, talán még hipózható is, mert Panka most fog elkezdeni megtanulni enni egyedül...

Az utolsó képeken látszik,milyen a kopottsága, ez nagyon egyszerűen elérhető eredmény. Nem kell csiszolni festés előtt és akkor ilyen lapokban jön le, mintha lepattogott volna.
Persze lehet, hogy így könnyebben le is fog, de én nem fogom bánni, mert attól csak még szebb lesz a szemünkben.

6 megjegyzés:

 1. Nagyon szuper lett Évi, ha egy kicsit tartósabbá akarod tenni, ajánlom a parkettalakkot! Üdv.: Kriszta

  VálaszTörlés
 2. Valami matt lakkot kell keresnem, nem szeretem a fényes holmikat...

  VálaszTörlés
 3. Én sem szeretem a fényes dolgokat :) Én ezt használom: http://www.kolor.hu/termekek/termek/1970/belinka-interier-lakk/ Ha csak 1x kened át, akkor abszolút semmi fénye nem lesz a kezelt felületnek. (ha többször akkor igen! ) Én nagyon szeretem, mert könnyű vele dolgozni, vizes alapú, és 2 dl-es kiszerelésben is van, nem kell megvenni 1-2 literrel.. Tegyél egy próbát vele, szerintem nem fogsz csalódni.

  VálaszTörlés
 4. I LOVE your blog...Great photos!Really enjoying:) Please check mines If you want we can follow also with bloglovin, google+, twitter and facebook?
  Come back soon to visit my blog, I'll be waiting for you!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thank you Marija!:) Your blog is also very pretty, as pretty as you are! Really sophisticated style have you.

   Törlés

Share |